Home   Headline2   Zomerdip

Zomerdip

19 juni 2018

Over een paar weken staat de zomervakantie alweer voor de deur. Een periode om even lekker tot rust te komen en de batterij weer op te laden.

6 weken niets doen, leidt bij veel kinderen tot een “zomerdip”. Ze zijn helemaal uit het oefenritme, wat ervoor zorgt dat de vaardigheid en het niveau omlaag gaat.

Zeker wanneer uw kind(eren) moeite hebben met een of meerdere vakgebieden, is regelmatig oefenen essentieel.

Voor alle kinderen hebben wij een muiswerk account. Deze wordt door school bekostigd. Alle leerlingen hebben een eigen gebruikersnaam en wachtwoord en ook heel veel kinderen maken hier al gebruik van. Wij bevelen Muiswerk ook aan voor de zomervakantie.

Heeft u de inloggegevens van uw kind(eren) niet meer, loop dan even langs bij de groepsleerkracht.

Alvast een prettige vakantie toegewenst!!