Home   Activiteiten   Workshop groepen 1 t/m 3

Workshop groepen 1 t/m 3

20 november 2018

Vanuit werkgroep IKC en leerkrachten groep 1-2 en 3:

Misschien hebt u het al van uw kind gehoord, maar de afgelopen weken hebben de kinderen van groep 1 t/m 3 op maandagmiddag van 14.15 uur tot 15.15 uur een workshop gevolgd.

De kinderen hebben elke week een andere workshop gevolgd, zij hebben deze vooraf zelf gekozen.

De 8 workshops waar de kinderen uit konden kiezen waren: proefjes, gezelschapsspellen, schrijven, rekenen, taal/lezen, bewegen, constructie en knutselen. De workshops werden gegeven door de leerkrachten van de groepen 1-2 en 3.

Op deze manier hebben de kinderen gedurende vier weken één uur per week groepdoorbrekend les gekregen.

De kinderen van de groepen 3 gingen nog een keer terug naar een kleuterklas en de kinderen van groep 1-2 gingen kennismaken met de kinderen in de groepen 3. Ook hebben zij andere juffen leren kennen én hebben zij gewerkt aan een opdracht vanuit hun eigen interesse!

De kinderen en leerkrachten zijn erg enthousiast en wellicht gaan deze workshops in januari een vervolg krijgen.