Home   Activiteiten   Workshop groepen 1 t/m 3

Workshop groepen 1 t/m 3

20 november 2018

Vanuit werkgroep IKC en leerkrachten groep 1-2 en 3:

Misschien hebt u het al van uw kind gehoord, maar de afgelopen weken hebben de kinderen van groep 1 t/m 3 op maandagmiddag van 14.15 uur tot 15.15 uur een workshop gevolgd.

De kinderen hebben elke week een andere workshop gevolgd, zij hebben deze vooraf zelf gekozen.

De 8 workshops waar de kinderen uit konden kiezen waren: proefjes, gezelschapsspellen, schrijven, rekenen, taal/lezen, bewegen, constructie en knutselen. De workshops werden gegeven door de leerkrachten van de groepen 1-2 en 3.

Op deze manier hebben de kinderen gedurende vier weken Ć©Ć©n uur per week groepdoorbrekend les gekregen.

De kinderen van de groepen 3 gingen nog een keer terug naar een kleuterklas en de kinderen van groep 1-2 gingen kennismaken met de kinderen in de groepen 3. Ook hebben zij andere juffen leren kennen Ć©n hebben zij gewerkt aan een opdracht vanuit hun eigen interesse!

De kinderen en leerkrachten zijn erg enthousiast en wellicht gaan deze workshops in januari een vervolg krijgen.