Home   Oudervereniging   Wist u dat…

Wist u dat…

23 januari 2018

Wist u dat….

-….de Sint en Kerst weer een succes zijn geweest. De oudervereniging heeft er voor gezorgd dat alle kinderen iets in hun schoen hebben gekregen en alle leerkrachten hebben een cadeau uitgezocht voor hun klas, zoals een boek of een spel.

-….er tijdens de koffie inloopochtend, ondanks de lage opkomst, veel leuke Info en weetjes over de verbouwing zijn verteld.

-….we met school in overleg zijn over digitaal inschrijven voor de ouderavonden. Hiervoor hebben we van verschillende ouders ideeĂ«n aangedragen gekregen.

-…..de ouderbijdrage voor 70% van de kinderen inmiddels is ontvangen. Dit is helaas nog niet voldoende om alle geplande activiteiten te bekostigen.

-…. de werkgroep Carnaval druk bezig is met de voorbereidingen, zoals bijvoorbeeld het organiseren van het rondje om de school. Kom allemaal kijken op vrijdagochtend 9 februari. Verdere informatie hierover volgt nog.

-….u altijd welkom bent om aan te sluiten bij een vergadering, kijk voor de data op de jaarkalender.

-….voor dit schooljaar de ouderbijdrage vastgesteld is op €19,50 per kind.
Heeft u dit nog niet gedaan dan kunt u dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer IBAN NL69 INGB 0001 4381 61 ten name van Oudervereniging Basisschool Christoffel te Tilburg onder vermelding van naam en groep van uw kind.

 

Onderwerp gesloten.