Home   schoolzaken   Wilma Adriaans

Wilma Adriaans

18 september 2018

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Wilma Adriaans en ik werk sinds het begin van het schooljaar bij basisschool Christoffel als conciƫrge.

Voorheen heb ik heel lang fulltime in de horeca gewerkt. Eerst in de bediening van een Italiaans restaurant en later als manager van een eet/muziekcafƩ. Toen woonde ik nog in Deurne. Doordat het bedrijf stopte ben ik eens in een andere sector gaan zoeken naar werk en ging via een kennis op een school in Helmond werken als conciƫrge. Dit is een goede stap geweest omdat ik het nog steeds een geweldige baan vind en nog steeds met veel plezier naar mijn werk ga. Aangezien Deurne mij niets meer te bieden had destijds ben ik 9 jaar geleden verhuisd naar Tilburg. Ook dat is een erg goede keus geweest daar ik hier erg gelukkig ben. Ik ben toen bij OBS Brandevoort blijven werken maar naarmate de jaren verstreken kreeg ik steeds meer last van de filedruk. Dit heeft er toe geleid dat ik in Tilburg ben gaan zoeken naar een soortgelijke baan en ben zo bij BS Christoffel terecht gekomen.

We zijn nu 4 weken bezig in het nieuwe schooljaar en ik kan oprecht zeggen dat ik het erg goed naar mijn zin heb. Ik vind de school leuk en ook bij mijn collegaā€™s voel ik wel dat het gaat klikken en dat ik net zoā€™n leuk team om me heen krijg als ik in Helmond achter gelaten heb. Ook vind ik het fijn dat het contact met veel ouders maar ook met de kinderen hier erg gemakkelijk gaat.

Ik hoop dat eenieder die iets wil vragen, vertellen of doorgeven mij makkelijk kan bereiken, mijn deur staat altijd voor iedereen open. Ook als ik niet in mijn kantoor ben kunt u mij gewoon aanspreken als ik door de school loop en zal ik mijn best doen u te helpen.

Groetjes, Wilma Adriaans