Home   Activiteiten   Week van de lentekriebels

Week van de lentekriebels

10 maart 2021

Op 21 maart begint¬†de¬†lente, het jaargetijde¬†van¬†nieuw leven. Kinderen zijn vaak geboeid door¬†de¬†geboorte¬†van¬†kuikentjes, lammetjes en baby’tjes.

Maar hoe groeit een baby in de buik? Wat is verliefdheid? Wat is het verschil tussen jongens en meisjes? De lente is hét moment om aandacht te besteden aan deze en andere vragen over relaties en seksualiteit.

Daarom doet onze school dit jaar weer mee aan de Week van de Lentekriebels, vanwege andere activiteiten verspreidt over 2 weken van 15 maart t/m 26 maart. Tijdens deze 2 weken zijn er lessen voor alle groepen op school die gaan over relationele en seksuele vorming.

Het thema dit jaar is ‘seksuele en genderdiversiteit’.¬†¬†Voor eventuele vragen kunt u terecht bij¬†de¬†leerkracht¬†van¬†uw kind en u kunt ook een kijkje nemen op¬†www.weekvandelentekriebels.nl