Home   Webconstructor-testpage

Webconstructor-testpage

’t Christoffelbosje

Op dinsdagmiddag 17 november om 15.30 uur heeft de officiële opening van het plein en het Tiny Forest aan de Burgemeester Rauppstraat en de Schout Crillaertstraat plaatsgevonden.   Onze leerlingen uit de groepen 5 en 6 hebben een mooie, leerzame en onvergetelijke boomplantdag achterLees meer »


Coöperatief leren op Christoffel

In ons kindcentrum is samen leren, samen spelen en samenwerken vanzelfsprekend, omdat we werken volgens de principes van structureel coöperatief leren (SCL), waarmee we doelgericht leerresultaten en sociale vaardigheden versterken. Sinds 2008 zijn we op Christoffel al bezig metLees meer »


Wie wordt onze voorleeskampioen?

Woensdag 18 november a.s. is het weer tijd voor onze jaarlijkse voorleeswedstrijd. Deze zal voor de leerlingen van de groepen 5  t/m 8 van 9.00 tot 10.00 uur gehouden worden in de Speelzaal. De groepen 7 en 8Lees meer »


Outdoor BSO Warande

Kinderen meer buiten laten spelen? Kom naar Outdoor BSO Warande!Want juist in deze tijd is het extra belangrijk dat kinderen genoeg bewegen. Bij Outdoor BSO Warande spelen we elke dag buiten! We doen leuke en uitdagende activiteiten opLees meer »


Levensbeschouwing “Dromen”

De komende periode gaan we aan de slag met het thema “Dromen”. Kinderen en volwassenen dromen over hun ervaringen van de dag. In je dromen verwerk je die ervaringen. Als het een enge droom was, kunnen kinderen ookLees meer »


Wist je dat? Een Tiny Forest!

Ons kindcentrum adopteert een Tiny Forest! Een dichtbegroeid inheems minibos midden in de wijk. Dit Tiny Forest is niet alleen een prettige plek voor vlinders, vogels, bijen en kleine zoogdieren, maar ook voor mensen. Kinderen leren in hetLees meer »