Home   Activiteiten   Warandeloop Tilburg

Warandeloop Tilburg

23 oktober 2018

Doe mee aan de Warandeloop bij de Beekse Bergen!

Zondag 25 november 2018

Vind jij het leuk om te lopen? Schrijf je dan nu in voor de 8e editie van de Tilburgse Scholen Kampioenschap Cross (TSK Cross)! Tijdens de TSK Cross loop je met en tegen je klasgenootjes en er is nog veel meer te doen. Er zijn springkussens, muziek en entertainment.

Inschrijven via de school is gratis! Inschrijfformulieren zijn dinsdag 23 oktober met de kinderen mee naar huis gegaan.

Programma zondag 25 november 2018
Het TSK Cross start om 09.30 uur, gevolgd door de prijsuitreiking om 12.15 uur. De prijsuitreiking van het TSK Cross en de individuele scholierenlopen is binnen in het eventcenter van de Beekse Bergen. De afstanden per categorie zijn erg verschillend. De jongste lopen 400m, groep 3 loopt de 800m, alle hogere groepen gaan voor een afstand van maar liefst 1200m. Meisjes en jongens lopen apart. Het volledige tijdschema is te vinden op de website van de Warandeloop onder de link warandeloop.nl/scholieren. Voordat het TSK Cross op gang wordt geschoten, is er voor alle scholieren een energieke warming-up op het middenterrein.

Wil je graag namens onze school gratis deelnemen vul dan het inschrijfstrookje in en doe dit uiterlijk woensdag 31 oktober 2018 in de brievenbus in een van de hallen.

We hopen dat er weer veel kinderen meedoen, zodat we met z’n allen kunnen laten zien hoe sportief we zijn! Ook dit jaar zijn er niet alleen prijzen te winnen voor de snelste lopers, maar ook voor de meeste inschrijvingen!

De startnummers voor de Warandeloop worden ook dit jaar weer uitgedeeld op school. De informatie hierover ontvang je in de bevestigingsbrief.

Voor vragen kan je contact opnemen met gymjuf Wieke. wieke.vanderven@xpectprimair.nl