Home   Activiteiten   Warandeloop

Warandeloop

31 oktober 2017

Doe mee aan de Warandeloop bij de Beekse Bergen!

Zondag 26 november 2017

Vind jij het leuk om te lopen? Schrijf je dan nu in voor de 7e editie van de Tilburgs Scholen Kampioenschap Cross (TSK Cross)!
Tijdens de TSK Cross loop je met en tegen je klasgenootjes en er is nog veel meer te doen. Er zijn springkussens, muziek en entertainment.

Gratis inschrijven via het inschrijfformulier van school kan niet meer. De inleverdatum is verstreken. Inschrijven via de website kan nog t/m 6 november (€2,-), 7-17 november (€3,50) en vanaf 18 november (€6,-)

Programma zondag 26 november 2017
Het TSK Cross start om 09.50 uur, gevolgd door de prijsuitreiking om 12.00 uur. De prijsuitreiking van het TSK Cross en de individuele scholierenlopen is binnen in het eventcenter van de Beekse Bergen.

De afstanden per categorie zijn erg verschillend. De jongste lopen 350m, groep 3 loopt de 700m, waarbij er door groep 4 een afstand van 1000m afgelegd wordt, alle hogere groep gaan voor een afstand van maar liefst 1350m.
Meisjes en jongens lopen apart.

Het volledige tijdschema is te vinden op de website van de Loket.nl Warandeloop onder de link warandeloop.nl/scholieren. Voordat het TSK Cross op gang wordt geschoten, is er voor alle scholieren een energieke warming up op het middenterrein.

We hopen dat er weer veel kinderen meedoen, zodat we met z’n allen kunnen laten zien hoe sportief we zijn! Ook dit jaar zijn er niet alleen prijzen te winnen voor de snelste lopers, maar ook voor de meeste inschrijvingen!

De startnummers worden dit jaar weer voor de warandeloop uitgedeeld op school. De informatie hierover ontvang je in de bevestigingsbrief.

Voor vragen kan je contact opnemen met gymjuf Wieke. wieke.vanderven@xpectprimair.nl