Home   Activiteiten   Voorleeskampioenen

Voorleeskampioenen

3 december 2019

Op vrijdag 6 december wordt in de speelzaal de jaarlijkse voorleeswedstrijd gehouden voor de groepen 5 t/m 8. Om 9.00 uur begint de wedstrijd voor de groepen 5 en 6 en om 10.00 uur zijn de groepen 7 en 8 aan de beurt.

Voorafgaand aan deze wedstrijd werden er in de groepen 4 t/m 8 voorrondes gehouden. Uiteindelijk mag één leerling per klas naar de grote finale op 6 december. De groepen 4 nemen geen deel aan de finale. De winnende leerling  mag daarom bij de kleutergroepen gaan voorlezen.

De winnaar van de groepen 5 en 6 mag gaan voorlezen in een andere groep naar eigen keuze.

De winnaar van de groepen 7 en 8 mag meedoen aan de vervolgronde van de nationale leeswedstrijd in de bibliotheek begin volgend jaar. Hierna volgt de halve finale en uiteindelijk op 27 mei 2020 is de landelijke finale.

Wij wensen alle leerlingen veel succes en natuurlijk super veel leesplezier toe!