Home   Geen categorie   Vertrouwenscontactpersonen

Vertrouwenscontactpersonen

27 oktober 2020
In de weken rondom de herfstvakantie zijn de vertrouwenscontactpersonen bij de klassen langs geweest om zichzelf voor te stellen. Hierbij hebben ze ook aangegeven wat hun taak is en wanneer kinderen naar hen toe kunnen komen.

De vertrouwenscontactpersonen op Kindcentrum Christoffel zijn Wendy Bertens en Helma van Bijsterveldt, beide werkzaam in groep 3.
Zij zijn een aanspreekpunt voor ouders, kinderen en collega’s. Dit vooral op het gebied van sociaal-emotioneel welbevinden. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan over pesten, seksuele intimidatie en mishandeling. Ook als dit voorkomt in de thuissituatie.

Voor kinderen en ouders zijn zij een luisterend oor en helpen ze zoeken naar oplossingen. Collega’s kunnen bij hen terecht voor consultatie.