Home   Activiteiten   Verslaggevers groep 6

Verslaggevers groep 6

11 maart 2017

Deze keer zijn Noor en Lynn in de pen geklommen om een mooi verslag te schrijven uit groep 6b. Het onderwerp van deze keer is het natuurmuseum

Beste mensen,

Woensdag 22-2 gingen de groepen 6 naar Natuur Museum Brabant. Eerst mochten we zelf even rond kijken. Toen kregen we uitleg over wat we gingen doen. Daarna maakte we tweetallen en gingen we achter een computer zitten. Op de computer moest je een beroep kiezen. Je kon bijvoorbeeld kiezen uit: Uitvinder, Muzikant, Kunstschilder, Doodgravers en Coole kikkers. En met een van die onderwerpen moest je opdrachten doen. Tot slot gingen we het nog even naar bespreken en gingen we weer naar huis het was super leuk!.

Verslaggever Noor

Beste mensen,

Woensdag 22-2 gingen de groepen 6 naar Natuur Museum Brabant. Eerst gingen ze een beetje rondkijken. Daarna mochten ze op de computer vakken doen. Zoals: Uitvinder, Muzikant, Kunstschilders, Doodgravers en Coole Kikkers. Op het laatste van het vak, kregen ze een nummer en een letter. Met dat nummer en die letter konden ze een vak openen waar een doos in zat. In die doos zaten dingen die ze nodig hadden. Tot slot gingen we weer naar school. Het was echt super super super leuk!

Dit was het verslag van verslaggever Lynn

 

Onderwerp gesloten.