Home   Geen categorie   Veilig naar school

Veilig naar school

7 november 2018

Op dit moment ervaren we weer in grote mate een parkeerprobleem in de diverse straten rondom onze school. Ook buurtbewoners klagen bij ons en bij de gemeente. Handhavers van de gemeente zullen te pas en te onpas gaan rondlopen. Binnenkort zullen we weer een verkeersweek organiseren waarin kinderen “rode en groene briefjes” gaan uitdelen.

Daarom vraag ik u met klem, als u uw kind komt brengen met de auto, parkeer ergens waar het daar ook echt voor bedoeld is. Misschien moet u dan 200 meter verder lopen, dan is dat maar zo. Want we willen toch allemaal ook de veiligheid voor uw kinderen garanderen.

In deze oproep wil ik met name ook de bocht in de Schout Crillaertstraat noemen, bij het “tere Pleintje”. Als daar geparkeerd wordt dan is het overzicht voor de kinderen er totaal niet meer en kan het echt gevaarlijke situaties oproepen. Parkeert u dan in de Vierwindenlaan, dat is slechts 1 minuut verder lopen, maar wel veel veiliger voor u en onze kinderen.

GĂ©rard Massar
Directeur bs. Christoffel