Home   Activiteiten   Vakantietoernooien ijssport en zwemmen

Vakantietoernooien ijssport en zwemmen

13 januari 2020

Vakantietoernooi IJssport
Op vrijdag 28 februari in de carnavalsvakantie wordt het vakantietoernooi IJssport georganiseerd. Dit toernooi wordt georganiseerd door Gemeente Tilburg in samenwerking met IJsclub Tilburg, Rotary Club Tilburg, Curlingclub Tilburg, Tilburg Trappers en Skv.

Tijdens dit toernooi gaan de kinderen uit groep 3, 4 en 5 in de ochtend een Elfstedentocht schaatsen op de 400m-baan en spelletjes op het ijs spelen. De kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 gaan ‚Äės middags een Elfstedentocht schaatsen, ijshockeypuck schieten en curling spelen.

Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen? Lever dan je ingevulde strookje en 3,50 euro in een envelop in één van de briefjesbussen in. Inschrijven kan tot en met woensdag 22 januari.

Als je een nieuwe brief nodig hebt voor dit toernooi, kun je deze bij meneer Rens ophalen.

Vakantietoernooi Zwemmen
Op zondag 8 maart kunnen kinderen deelnemen aan het toernooi Zwemsport. Voor dit toernooi is zwemdiploma B verplicht.

De kinderen uit groep 3 kunnen deelnemen aan een clinic. Hierin maken de kinderen op een speelse manier kennis met de zwemsport.

De kinderen uit groep 4 t/m 8 krijgen het volgende programma aangeboden:

• Training waterpolo en onderwatersport (snorkelen en onderwaterhockey)
  • Waterpolo toernooi
  • Onderwaterhockey toernooi