Home   Activiteiten   Vakantietoernooi zaalvoetbal

Vakantietoernooi zaalvoetbal

31 oktober 2017

3 – 4 – 5 januari 2018

• Heb jij nog geen plannen voor de 2e week van de kerstvakantie?
  • Wil jij samen met klas-/schoolgenootjes een lekker potje zaalvoetballen?

Geef je dan op voor het vakantietoernooi zaalvoetbal! Volgende week krijgen de kinderen het inschrijfformulier mee naar huis. De uiterlijke inleverdatum is woensdag 15 november.

Teams en speellocaties:

Alle teams uit groep 3/4 spelen hun wedstrijden in T-Kwadraat. Dit omdat er op 4 kleine veldjes gespeeld wordt en alleen deze hal de juiste belijning heeft. Deze teams bestaan uit 4 spelers en max. 2 wisselspelers (zonder keeper i.v.m. kleine doeltjes)

Teams uit de groepen 5 t/m 8 spelen hun wedstrijden in diverse sport accommodaties verspreid door de stad. Wij houden hierbij rekening met de geografische ligging van de school. Het is echter wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de beschikbaarheid van de sportaccommodaties. Deze teams bestaan uit 1 keeper, 5 spelers en max. 3 wisselspelers.

Wel/geen  finales

In navolging van vorig jaar wordt er tijdens het Vakantietoernooi Zaalvoetbal in de volgende categorie√ęn zonder finales gespeeld:

groep 3 en 4                     groep 5 en 6                     groep 7 en 8

De teams in de Johan Cruijff Categorie spelen wel finales. Dit is 1 jongensteam uit groep 7/8 en 1 meisjesteam uit groep 7/8 per school die hieraan deel mogen nemen.

Deze categorie√ęn zijn gekoppeld aan de Cruyff Courts 6 vs. 6 later in het jaar. Tijdens de Cruyff Courts 6 vs. 6 Kampioenschappen staat het thema ‚Äėrespect‚Äô centraal. Alle deelnemers geven door het tekenen van de respectvlag aan elkaar te respecteren zowel op als naast het veld.

De sportcommissie beslist in welke categorie er wordt ingeschreven.

Trainen met je team? Dat kan!

Kinderen van groep 7 en 8 die meedoen met het vakantietoernooi kunnen zich opgeven voor de trainingen. Dit doet we samen met de Borne in Sporthal De Blaak. Dit is op woensdag 13 en 20 november van 14.00u tot 15.30u.

Heb je vragen, dan kan je contact opnemen met gymjuf Wieke (wieke.vanderven@xpectprimair.nl).