Home   Activiteiten   Vakantietoernooi Zaalvoetbal

Vakantietoernooi Zaalvoetbal

13 januari 2020

In de vakantie hebben op donderdag 2 en 3 januari meerdere teams deelgenomen aan het vakantietoernooi zaalvoetbal namens onze school. De kinderen hebben goed samengespeeld en volgens de fair-play regels van het toernooi. Dit heeft gezorgd voor mooie acties en ook voor doelpunten!

Op donderdag 2 januari waren de groepen 3 t/m 6 aan de beurt om te spelen tegen teams van andere scholen. Deze teams hebben de prijzenkast goed weten aan te vullen met de volgende prijzen:

• Christoffel 1, 2 en 4 zijn eerste geworden.
  • Christoffel 5 heeft de Fair-Play prijs gewonnen.

Op vrijdag 3 januari hebben de teams uit groep 7 en 8 wedstrijden gespeeld. Ook hier was mooi voetbal te zien. In het T-Kwadraat is door Christoffel 6, 7 en 8 gespeeld. Christoffel 7 is eerste geworden en heeft een beker gewonnen.

De jongens uit Christoffel 9 hebben het in de sporthal van de UvT opgenomen tegen andere scholen in de Johan Cruijff poule. In deze poule waren de wedstrijden spannend en van hoog niveau. Het is een mooi oefenmoment geweest om alvast kennis te maken op dit niveau voor volgend jaar!

Nogmaals complimenten voor alle deelnemers! Alle ouders die hebben aangemoedigd en coach zijn geweest tijdens het toernooi, bedankt!