Home   Activiteiten   Vakantietoernooi hockey

Vakantietoernooi hockey

3 september 2018

Doe mee aan het eerste vakantietoernooi hockey in de herfstvakantie!

Eindelijk is het dan zover! Het allereerste vakantietoernooi hockey! En wel op 16, 17 en 18 oktober 2018. Je speelt op één van deze dagen. Het toernooi vindt plaats op de velden van Hockeyclub Tilburg (Bredaseweg 447, Tilburg).

Voor wie?

Groep 4 t/m 8 spelen in hun eigen categorie een toernooi met een 6-tal team. Een 6-tal team bestaat uit: 6 spelers en minimaal 2 en maximaal 3 wisselspelers. Er wordt gespeeld op een kwart hockeyveld, zonder keeper.

Groep 3 kan op 17 oktober deelnemen aan een hockeyclinic. Door middel van verschillende spelletjes en oefeningen maak je op een leuke, speelse manier kennis met hockey.

Extra training voor groep 5/6/7/8!

Wil jij met je team trainen voor het vakantietoernooi hockey? Dat kan! Op woensdag 3 en 10 oktober gaan we extra trainen met de kinderen die dat willen! Dit is van 14.00u t/m 15.30u op de velden van Hockeyclub Tilburg samen met kinderen van Basisschool De Borne. De training wordt verzorgd door gymjuf Wieke en gymjuf Fenna. Graag zelf vervoer regelen en zorg dat je op tijd bent.

Doe je mee?

Woensdag 29 augustus zijn de inschrijfformulieren met de kinderen mee naar huis gegaan.¬†Je geeft je op door het¬†strookje in te vullen en in een envelop te stoppen met ‚ā¨3,50 inschrijfgeld.¬†

Doe de envelop uiterlijk woensdag 12 september 2018 in de brievenbus in één van de hallen.