Home   Geen categorie   Vakantietoernooi Hockey

Vakantietoernooi Hockey

26 augustus 2020

In de herfstvakantie wordt het vakantietoernooi Hockey georganiseerd op de velden van HC Tilburg. Het toernooi vindt in verband met Covid-19 plaats op twee dagen, dinsdag 20 en woensdag 21 oktober. Een team speelt op één van de twee toernooidagen. De organisatie laat de speeldag zo snel mogelijk weten na sluiting van de inschrijfperiode.

De leerlingen uit groep 3 kunnen inschrijven voor een clinic. Door middel van verschillende spelletjes en oefeningen wordt er op een leuke, speelse manier kennis gemaakt met hockey.
Leerlingen uit groep 4 t/m 8 spelen in hun eigen categorie een toernooi tegen andere scholen.

Deelname kost ‚ā¨3,50 per leerling en een bitje is verplicht (deze kan voor ‚ā¨1,50 worden aangeschaft).¬†

Meer informatie kunt u vinden op het (digitale) inschrijfformulier.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 4 september via deze link of via de brief die bij meneer Rens in de gymles kan worden meegenomen. Om papierverspilling te voorkomen willen we steeds meer naar digitale inschrijving toewerken. Als u inschrijft via de link, vergeet dan niet om het inschrijfgeld in een envelop in één van de brievenbussen in één van de hallen te doen.