Home   Activiteiten   Vakantietoernooi hockey

Vakantietoernooi hockey

23 oktober 2018

Woensdag 17 oktober vond het Vakantietoernooi Hockey plaats. Sportbedrijf Tilburg en HC Tilburg kijken terug op een geslaagde eerste editie waar ruim 500 basisschoolleerlingen aan deelnamen.

De jongste deelnemers (groep 3) trapten af met de clinic. Ze maakten kennis met diverse oefeningen uit de hockeysport. Na afloop ontvingen ze van HC Tilburg mascotte Chip een oorkonde.
De leerlingen van de groepen 4 tot en met 8 namen deel aan het vakantietoernooi en streden tegen andere scholen om de winst in de poule.

Wethouder Sport Erik de Ridder overhandigde de prijzen aan de 10 poulewinnaars. Daarnaast werd ook de Fairplay prijs uitgereikt aan het meest sportieve team.

En wat was het een mooie dag! Christoffel heeft flink wat prijzen gewonnen. Christoffel 4 (groep 5) en Christoffel 3 (groep 6) zijn eerste geworden. Christoffel 2 (groep 7) is tweede geworden en Christoffel 1 (groep 8) is derde geworden.