Home   Headline2   Update vernieuwing lokalen

Update vernieuwing lokalen

23 september 2021

In de nieuwsbrief houden we u regelmatig op de hoogte van de stand van zaken rondom de vernieuwing van onze lokalen. Afgelopen jaar hebben we onze eerste nieuwe lokaal (pilotruimte zie boven, nu groep 4c en BSO) uitgeprobeerd. Met deze ervaringen, input van het team en al onze kinderen (via de kinderraad) hebben we samen met de werkgroep en interieurarchitect Femke Gerris van ‘Vorm en zo’ de volgende stap gezet. Wij zijn heel trots om te kunnen mededelen dat de ontwerpen voor de inrichting van de ruimtes van groep 6c (juf Mara) en 7a (juf Steffie) klaar zijn.

De nieuwe ruimtes sluiten mooi aan bij onze visie. We zijn in afwachting van de offertes en hopen dat het ook financieel haalbaar is. Als dat zo is, dan is het plan dat in de Kerstvakantie de ruimtes van groep 6c en 7a worden aangepakt. En in de zomervakantie hopen we de vervolgstappen te kunnen zetten voor de groepen 3 t/m 8. De huidige ontwerpen zijn gemaakt voor groep 5, 6 en 7. Voor groep 3, 4 en 8 worden er wat aanpassingen doorgevoerd om nog beter te kunnen aansluiten bij de leeftijd/ontwikkelfase van deze kinderen. We houden u op de hoogte.