Home   schoolzaken   Update peiling nieuwe schooltijden

Update peiling nieuwe schooltijden

19 april 2021

In totaal heeft 78% van de ouders en 85% van de leerkrachten gereageerd op de ori├źnterende peiling. Het grote percentage respondenten in deze eerste peiling, geeft een betrouwbaar beeld van de wensen en behoeften van ouders en leerkrachten met betrekking tot de schooltijden.

De volgende vergadering van de werkgroep is gepland op 25 mei. In die meeting zal de onafhankelijke adviseur van andereschooltijden.nl een voorselectie presenteren op basis van de resultaten uit de peiling. Op basis van de voorselectie zal de werkgroep een of twee mogelijke nieuwe schooltijden selecteren naast het huidige schooltijden model.

Op een nog te bepalen datum wordt een informatiebijeenkomst gepland voor ouders. Hierin wordt u geïnformeerd over de resultaten van de peiling en wordt nader ingegaan op de geselecteerde modellen. Daarna wordt u uitgenodigd deel te nemen aan een tweede peiling waarin u uw voorkeur kunt aangeven voor een van de modellen.