Home   Activiteiten   Try-Out Sports

Try-Out Sports

8 september 2020

Kies jouw favoriete sport !!

Vanaf 28 september kunnen alle kinderen van groep 3 t/m 8 weer inschrijven voor Try-Out Sports. Met Try-Out Sports kunnen zij een aantal weken een sport uitproberen voor slechts € 5,-  Meerdere sporten uitproberen mag!

Flyer en website
In de week van 21 september worden op school de Try-Out Sports flyers uitgedeeld. Alle belangrijke gegevens staan hierin vermeld.

Inschrijven kan vanaf maandag 28 september t/m zondag 18 oktober via

www.tryouttilburg.nl

Direct ná aanmelding, ontvang  je per mail een inschrijfbevestiging.

Het is natuurlijk geweldig om samen met je vriendje of vriendinnetje te gaan sporten. Je moet dan samen achter de pc gaan zitten en om de beurt  aanmelden voor dezelfde sport. Je kunt meteen zien of er nog plek is. Geen plaats, dan kun je een andere keuze maken. Samen sporten is toch veel leuker!

In verband met Corona kan het zijn dat dit jaar een aantal sporten niet wordt aangeboden!!