Home   Activiteiten   Try Out Cultuur

Try Out Cultuur

16 december 2019

Ook dit jaar stelt de gemeente Tilburg zich weer ten doel om op laagdrempelige wijze cultuur onder de schoolgaande jeugd (groep 1 t/m 8) te stimuleren. Op donderdag 6 of vrijdag 7 februari ontvangen wij de boekjes en zullen wij de boekjes met het kennismakingsaanbod op het gebied van cultuur aan alle oudste leerlingen uitdelen.Ā

Vanaf woensdag 12 februari om 16.00 uur kunnen de kinderen zich inschrijven op de website www.tryouttilburg.nl. (Let op! vol=vol)

Ook dit jaar is er weer veel en gevarieerd aanbod. Kinderen kunnen zich, vaak gratis inschrijven voor kennismakingsactiviteiten zonder meteen lid te hoeven worden.

We hopen dat ook dit jaar heel veel kinderen hun weg weten te vinden naar een leuke, uitdagende, en culturele activiteit.

Want wat is er mooier dan kinderen op deze leeftijd uit te dagen, te inspireren en te enthousiasmeren voor iets wat in hun leven heel betekenisvol kan zijn.