Home   schoolzaken   ’t Christoffelbosje

’t Christoffelbosje

24 november 2020
Miniburgemeester (links) en leerling Kinderraad (rechts)
Op¬†dinsdagmiddag¬†17 november om 15.30 uur¬†heeft de¬†offici√ęle opening van het plein en het Tiny Forest¬†aan de Burgemeester Rauppstraat en de Schout Crillaertstraat plaatsgevonden.

Onze leerlingen uit de groepen 5 en 6¬†hebben een mooie, leerzame en onvergetelijke boomplantdag achter de rug!¬†Zo’n 150 leerlingen hebben ruim 900 bomen geplant. Tijdens de aanleg spatte hun enthousiasme ervan af. “Wij hebben al acht bomen geplant!”¬†en¬†“We hebben zeker 10 wormen opgepakt”.¬†

Ook was er aan het einde van de dag, met onze eigen miniburgemeester en een leerling van de kinderraad, een onthulling van de nieuwe naam van het Tiny Forest èn het plein. Deze naam is met een handgeschreven brief door een 92-jarige bewoonster aangedragen aan de kinderraad van Kindcentrum Christoffel. En uit alle inzendingen van de prijsvraag is deze naam door de kinderraad van ons kindcentrum uitgekozen. Zo is het echt een mini bos geworden door jong en oud.

De nieuwe naam is:¬†’t Christoffelbosje