Home   schoolzaken   Studiemiddag

Studiemiddag

2 februari 2021
Dinsdag 19 januari jl. hebben we tijdens de studiemiddag een presentatie gevolgd van IPC (ipc-nederland.nl)

IPC is √©√©n van de projectmatige methodes voor wereldori√ęntatie die we dit jaar uittesten. In het eerste half jaar hebben we Blink uitgeprobeerd, na de voorjaarsvakantie is IPC dus aan de beurt. We verwachten in het komende schooljaar √©√©n van de methodes te implementeren en op deze manier het onderwijs op het gebied van wereldori√ęntatie meer betekenis te geven.

Tijdens de studiemiddag hebben we een training gehad en de tijd genomen om een start te maken met de voorbereiding van het project. De komende tijd zullen we dat verder gaan uitwerken. Alle groepen zullen na de vakantie met een project gaan starten. We zijn er zelf erg enthousiast over en we zijn benieuwd hoe de kinderen deze methode gaan ervaren!