Home   schoolzaken   Stagiaires groep 4

Stagiaires groep 4

11 september 2016

Hallo allemaal!

Mijn naam is Else-miek, ik ben 22 jaar oud en tot en met januari loop ik stage in groep 4 bij juf Wendy. Ik zit in het tweede studiejaar van mijn Pabo-opleiding en loop op dinsdag en woensdag stage. 

Ik zal me even kort voorstellen. 
Zelf ben ik opgegroeid in Etten-leur, maar woon al sinds enige jaren samen met mijn ouders en broer in Schijf. Dit is een klein dorpje in de buurt van Roosendaal. Iedere dag pendel ik op en neer naar Tilburg, wat ik niet erg vind. Na de MAVO heb ik gekozen voor de opleiding Onderwijsassistent, welke ik succesvol heb afgerond. Waarna ik met een tussenweg op Fontys begonnen ben. Hier volg ik nu met veel plezier de Pabo. Persoonlijk vind ik het erg mooi om kinderen stapsgewijs hun goals te laten bereiken en te zien ‘’groeien’’. 

Ik zie erg uit naar mijn tijd op de Christoffel!

Groetjes,

Else-miek

4

Ik ben Tom Middendorp, komend half jaar zal ik iedere dinsdag stage lopen in groep 4 bij Helma in de klas. Ik ben 17 jaar en zit in het eerste leerjaar van de PABO. Ik ben geboren in Tilburg en ik heb afgelopen jaar mijn havo diploma gehaald. Ik heb veel zin in komend half jaar en hoop veel te leren! Als u nog vragen heeft over mij kunt u ze altijd aan mij stellen.

Groetjes,

Tom
gr-4

 

Onderwerp gesloten.