Home   Activiteiten   In de klas   Stagiaire groep 1-2a

Stagiaire groep 1-2a

17 september 2016

Mijn naam is Nienke Verstijnen. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in Udenhout. Na de HAVO heb besloten om te gaan studeren op de Pabo op Fontys in Tilburg. Inmiddels zit ik alweer in het derde jaar van de Pabo en heb dus al redelijk wat ervaring opgedaan door de stages in verschillende groepen.
In het dagelijks leven vind ik het leuk om te sporten. Ik turn al jaren en ben onlangs begonnen met dansen. Verder spreek ik graag af met vriendinnen. Het komende half jaar loop ik stage op basisschool Christoffel in groep 1/2 bij juf Jolanda. Ik heb altijd al een keer willen ervaren hoe het is om in kleutergroep te staan dus ik ben blij dat ik deze kans gekregen heb. De stage zal twee keer per week plaatsvinden. Namelijk op maandag en dinsdag. Afhankelijk van de minor die ik ga kiezen zal ik het tweede half jaar ook nog stage lopen op de Christoffel. Ik hoop veel nieuwe dingen te leren en ik heb ontzettend veel zin om er met de kinderen een mooi en leerzaam half jaar van te maken!
gr-1-2a