Home   schoolzaken   Stagiaire groep 1-2a

Stagiaire groep 1-2a

25 september 2017

Ik ben Lisette Arts en ik loop ieder dinsdag stage in groep 1-2 bij juf Jolanda. Sinds september ’17 studeer ik aan de PABO flexibele deeltijd en dit is mijn 1e stage in het onderwijs.

Ik ben 36 jaar, getrouwd met Rob en woonachtig in Zaltbommel. Samen hebben wij 3 zoons van 6, 4 en 3 jaar. Ik heb ruim 10 jaar als verpleegkundige gewerkt, zowel in het ziekenhuis als in de (kinder)thuiszorg. Het vak van leerkracht basisonderwijs heeft altijd al mijn interesse gehad. Sinds dat mijn eigen kinderen naar school gaan is het steeds meer gaan “kriebelen”, waardoor ik heb besloten om de opleiding te gaan volgen. Naast mijn gezin en studie vind ik het erg leuk om te sporten en obstacle runs te lopen. Maar je kunt me ook regelmatig in de keuken vinden om te koken en bakken. Ik hoop er samen de leerlingen en u als ouders/verzorgers een gezellig en leerzaam half jaar van de maken.

Tot ziens in de klas!