Home   schoolzaken   Sport Helpt

6 december 2016
logo-sport-helpt

Beste ouders/verzorgers,

Inmiddels zijn wij met de kerstwerkgroep druk bezig met het voorbereiden van de komende Kerstviering.

Het goede doel
Dit jaar gaan we ons gezamenlijk inzetten voor ‘Sport Helpt’.

Als topsport(st)er hebben de organisatoren de mogelijkheid en het netwerk om kinderen met heel weinig moeite ontzettend blij te maken. Sport Helpt probeert daarom in samenwerking met vele andere topsporters zoveel mogelijk ernstig zieke kinderen in een enorm zware tijd een lach op het gezicht te toveren. Dat willen zij bereiken door middel van het faciliteren van een droomontmoeting voor een ernstig ziek kind met een topsport(st)er van zijn of haar favoriete sport. Uit eerdere ervaringen is gebleken dat zo’n droomontmoeting een ernstig ziek kind een fantastisch mooie ervaring kan bezorgen.

Voor meer informatie kijk op: http://www.sporthelpt.nl

Lege flessen inzamelen
We gaan dit jaar starten met een nieuwe manier van geld inzamelen: de lege flessen actie.

In beide hallen komen grote blauwe zakken te hangen, waarin de kinderen de lege flessen met statiegeld kunnen inleveren. Zodra deze vol zijn zal iemand van de werkgroep deze inleveren. In beide hallen houden we zichtbaar de tussenstand bij, om de kinderen te motiveren.

Groetjes namens de Kerstwerkgroep
Floor, Karlinda, Lotte, Wendy Bertens, Mara en Evy