Home   Activiteiten   Sport-BSO T2

Sport-BSO T2

8 mei 2018

Breng uw kind in beweging bij Sport-BSO T2!

Sport en spel na schooltijd voor ieder kind!

Sporten en bewegen is niet alleen gezond, maar ook nog eens super leuk! En bij Sport-BSO T2 kan uw kind na schooltijd en in de vakanties lekker komen sporten en bewegen.

Uw kind hoeft echt geen kei te zijn in sporten, want wij bieden namelijk sport- en beweegactiviteiten aan voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar.

In het sportcomplex T-Kwadraat hebben wij niet alleen een gezellige Sport-BSO, maar ook beschikking tot alle zalen en activiteiten rondom het sportcomplex, zoals de schaatsbaan, de budozaal, de atletiekbaan etc. In deze zalen (en bij lekker weer ook buiten) bieden wij sporten aan, zoals hockey, voetbal, tennis, boksen, dansen, etc. Ook kunt u gebruik maken van de zwemles die wordt georganiseerd door de gemeente Tilburg. Wij brengen uw kind van de Sport-BSO naar het zwembad en halen ze daar ook weer op.

Kortom uw kind kan hier heerlijk kennis maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten na schooltijd en in de vakanties.

Na het sporten en bewegen is er natuurlijk tijd voor een gezonde snack en wat te drinken. Daarna hebben de kinderen tijd om een andere activiteit te doen, zoals tekenen,, een filmpje kijken of een spelletje spelen met leeftijdsgenootjes.

Wij regelen het vervoer vanaf alle basisscholen in Tilburg -Zuid, -Centrum, -West, Goirle en Riel. Uw kind wordt opgehaald met de taxi en bij de BSO naar binnengebracht.

Voordelen Sport-BSO T2:

• Elke dag sport en spel na schooltijd
  • Sportlessen onder begeleiding van professionele sportinstructeurs
  • Keuzes tussen verschillende sporten
  • Zwemlessen tijdens BSO-tijd zonder wachtlijst!
  • Gratis vervoer vanuit alle basisscholen in Tilburg -Zuid, -Centrum, -West, Goirle en Riel.
  • Speciaal sportief vakantieaanbod

Ben jij sportief of vind je het gewoon leuk om te bewegen, neem dan snel contact op met;

Jurgen Wens, Directeur Kinderopvang Sport-BSO T2

E-mail:      j.wens@kinderstadtilburg.nl