Home   Sport

Sport

Agenda

maandag 16 november t/m vrijdag 4 december driehoeksgesprekken vrijdag 20 november alle leerlingen om 12.15 uur vrij woensdag 25 november nieuwsbrief


Hulp gevraagd

Wij zijn op zoek naar ouders die het leuk vinden om ons te komen ondersteunen in de bieb-werkgroep. We hebben sinds kort in beide schoolgebouwen een bieb in de hal. Een onderbouw bieb en een bovenbouw bieb. DeLees meer »


’t Christoffelbosje

Op dinsdagmiddag 17 november om 15.30 uur heeft de officiële opening van het plein en het Tiny Forest aan de Burgemeester Rauppstraat en de Schout Crillaertstraat plaatsgevonden.   Onze leerlingen uit de groepen 5 en 6 hebben een mooie, leerzame en onvergetelijke boomplantdag achterLees meer »


Coöperatief leren op Christoffel

In ons kindcentrum is samen leren, samen spelen en samenwerken vanzelfsprekend, omdat we werken volgens de principes van structureel coöperatief leren (SCL), waarmee we doelgericht leerresultaten en sociale vaardigheden versterken. Sinds 2008 zijn we op Christoffel al bezig metLees meer »


Wie wordt onze voorleeskampioen?

Woensdag 18 november a.s. is het weer tijd voor onze jaarlijkse voorleeswedstrijd. Deze zal voor de leerlingen van de groepen 5  t/m 8 van 9.00 tot 10.00 uur gehouden worden in de Speelzaal. De groepen 7 en 8Lees meer »


Outdoor BSO Warande

Kinderen meer buiten laten spelen? Kom naar Outdoor BSO Warande!Want juist in deze tijd is het extra belangrijk dat kinderen genoeg bewegen. Bij Outdoor BSO Warande spelen we elke dag buiten! We doen leuke en uitdagende activiteiten opLees meer »


Levensbeschouwing “Dromen”

De komende periode gaan we aan de slag met het thema “Dromen”. Kinderen en volwassenen dromen over hun ervaringen van de dag. In je dromen verwerk je die ervaringen. Als het een enge droom was, kunnen kinderen ookLees meer »


Wist je dat? Een Tiny Forest!

Ons kindcentrum adopteert een Tiny Forest! Een dichtbegroeid inheems minibos midden in de wijk. Dit Tiny Forest is niet alleen een prettige plek voor vlinders, vogels, bijen en kleine zoogdieren, maar ook voor mensen. Kinderen leren in hetLees meer »


Vertrouwenscontactpersonen

In de weken rondom de herfstvakantie zijn de vertrouwenscontactpersonen bij de klassen langs geweest om zichzelf voor te stellen. Hierbij hebben ze ook aangegeven wat hun taak is en wanneer kinderen naar hen toe kunnen komen.    DeLees meer »


Textielactie najaar

Gebruikt textiel: voor de draad ermee! Onze school doet ook dit jaar weer mee aan de textielactie van de gemeente Tilburg. Naast een positieve bijdrage die we daarmee leveren aan het milieu kunnen we op deze manier ook extraLees meer »


1 2 3 50