Home   Sport

Sport

Agenda

woensdag 22 september vossenjacht maandag 20 t/m vrijdag 24 september kennismakingsgesprekken groep 3t/m 8 maandag 27 september MR vergadering maandag 27 september t/m vrijdag 1 oktober Week tegen pesten dinsdag 28 september schoolfotograaf donderdag 30 september informatieavond groepLees meer »


Hulp gevraagd

Wij zijn op zoek naar ouders die het leuk vinden om ons te komen ondersteunen in de bieb-werkgroep. We hebben sinds kort in beide schoolgebouwen een bieb in de hal. Een onderbouw bieb en een bovenbouw bieb. DeLees meer »


Iedereen uniek Samen één!

Afgelopen vrijdag hebben we met het onderwijsteam van Christoffel een studiedag gehad om samen de Gouden Weken neer te zetten voor de kinderen, maar ook voor het team. We willen graag een fijn schoolklimaat voor onze kinderen enLees meer »


Een bijzonder jaar

Het einde van het schooljaar komt nu echt in zicht. Iedereen herkent vast de bekende laatste loodjes en het uitkijken naar de zomervakantie. Mijn eerste jaar op KC Christoffel dat ik als directeur mag gaan afsluiten. Een mooiLees meer »


Voor in de agenda

Planning vrije dagen schooljaar 2021-2022Hierbij geven wij u een chronologisch overzicht van de vakanties, vrije (mid)dagen en studiedagen voor het komende schooljaar. Mocht na de peiling ‘schooltijden Christoffel’ een nieuw schooltijdenmodel komen, dan heeft dit mogelijk consequenties voorLees meer »


Bibliotheek-app

Lekker lezen op het strand? Of een luisterboek voor in de auto? Speciaal voor kinderen die nog geen ervaring hebben met de bieb, heeft Jeugdbibliotheek.nl de zomeractie Boek ‘n Trip! Met de online Bibliotheek-app beleeft je kind inLees meer »


MR verkiezingen

Van de MR: We zijn erg blij met de grote betrokkenheid van u als ouders tijdens de verkiezingen. Zoals u weet hebben vier ouders zich kandidaat gesteld en zijn er 105 briefjes binnengekomen de afgelopen week. Een mooieLees meer »


Verbeeten Challenge

De groepen 8 hebben een aantal jaren meegedaan aan de Verbeeten Challenge. Deze challenge zamelt geld in voor het Verbeeten Instituut. Zij doen onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethoden voor kanker.   Helaas kon de Verbeeten Challenge dit jaar nietLees meer »


Wist je dat?

Tarwe in ongeveer de helft van alle Tiny Forest bossen opkomt (uit zaad dat nog in het stro zat). Dit is maar één jaar flink aanwezig. Het tweede jaar komt er nog maar een enkel sprietje op. TarweLees meer »


Met de muziek mee

De komende periode besteden we tijdens de lessen levensbeschouwing aandacht aan het thema “Met de muziek mee”. Muziek is overal om ons heen. Waar zit muziek in? Wat is het verschil tussen geluid en muziek? We gaan samenLees meer »


1 2 3 41