Home   Activiteiten   Een geslaagd schoolvoetbaltoernooi

Een geslaagd schoolvoetbaltoernooi

1 mei 2017

Ook dit jaar hebben we weer met 6 teams deelgenomen aan het schoolvoetbaltoernooi. Dit met veel inzet, plezier en mooie resultaten…

Op maandag speelden er 2 teams van groep 3-4 en 2 teams van groep 5-6. De kinderen hebben het echt enorm goed gedaan. Christoffel 2 en 4 zijn uiteindelijk allebei 2e geworden in hun poule. Een erg knappe prestatie!
Christoffel 1 en 3 werden beiden eerste in hun poule en mochten in de finales strijden om de titel kampioen van Tilburg zuid. Beide teams hebben daarna ook hun wedstrijden gewonnen en werden allebei ook weer 1ste!

Op dinsdag speelden Christoffel 5 en 6. Dit waren teams uit groep 7 en 8. Christoffel 5 speelden 7 tegen 7 en hebben niet alleen de 3e plaats in hun poule behaalden ook nog eens de sportiviteitsprijs gewonnen! Super mannen!
Als afsluiting moest Christoffel 6 op een groot veld aantreden. In de poule werden ze eerste en in de Tilburgse finale speelden ze tegen de grote zaalvoetbalconcurrent, basisschool de Loghtenberg, waar ze helaas met 1-0 van verloren. Toch enorm goed gedaan heren… 2e van Tilburg is een enorme prestatie.

Bij deze willen we alle leerlingen, coaches en supporters bedanken voor hun sportieve inzet!