Home   Headline2   School in Kenia van start

School in Kenia van start

2 februari 2021

Geweldig nieuws!! Dankzij onze sponsoractie kunnen deze kinderen in Ukunda, een plaatsje in Kenia, vanaf 5 januari weer naar school.

In Kenia is de afgelopen weken hard gewerkt. Dankzij de fantastische opbrengst van onze kerst sponsoractie konden de bouwvakkers al de eerste zaterdag van de kerstvakantie starten met het afbouwen van de 8 toiletten voor de kinderen. Ondanks dat de toiletten noch niet helemaal klaar zijn (4 toiletten moeten nog geschilderd worden en voorzien van een deur) kon de school toch van start gaan in januari. We kregen deze week deze prachtige foto’s toegestuurd. Uit dankbaarheid voor onze donaties en betrokkenheid heeft de stichting Black and White friends for life op de muren naast de toiletten de naam van ons Kindcentrum geschilderd. De kinderen in Ukunda zijn ontzettend blij dat ze na 10 maanden (want zolang duurde de lockdown in Kenia) weer naar school kunnen. Ze krijgen weer maaltijden en onderwijs en hebben nu lekker veel ruimte om te spelen. En….ze kunnen naar de wc!