Home   Activiteiten   Reis mee!

Reis mee!

1 oktober 2019

Instappen in bijzondere voertuigen en het avontuur opzoeken, dat is het thema van de Kinderboekenweek 2019.

Allemaal instappen! Reis mee met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip. De Kinderboekenweek 2019 gaat over voertuigen. Met het thema Reis mee! gaan we op reis in kinderboeken. Niet de bestemming maar het vervoer erheen staat centraal. Ontdek de ruimte met een raket, beleef avonturen op een cruiseschip, verken een land tijdens een roadtrip, trek rond met een tractor en zeil de wereld rond op een catamaran. Met een boek kun je elke reis maken die je wilt, een reis die je leven verrijkt!

De komende week gaan de kinderen met dit thema aan de slag. Wordt er op verschillende manieren verdieping gegeven tijdens allerlei activiteiten.

De schrijver Frank van Pamelen komt verschillende groepen van onze school bezoeken. Hij is schrijver, dichter en kleinkunstenaar.

Groepen worden verrast met een voorstelling rondom Reizen en vervoer. En er zijn weer prachtige nieuwe leesboeken aangeschaft wat op school weer meer leesplezier zal geven.

Kortom: De leukste leesweek van het jaar!