Home   schoolzaken   Rapport

Rapport

11 februari 2020

Vandaag krijgen alle leerlingen hun rapport mee naar huis. De oudergesprekken voor de groepen 1 t/m 7 (groepen 8 dus niet) vinden plaats op dinsdag 3 en donderdag 5 maart a.s. U kun zich hiervoor inschrijven via de intekenlijsten bij de speelzaal vanaf maandag 17 t/m vrijdag 21 februari. Gezinnen met 3 of meer kinderen kunnen zich vanaf donderdag 13 februari inschrijven bij de administratie.

Voor de duidelijkheid nog even dit: De rapportgesprekken van maart zijn zonder de kinderen. Met uitzondering van de groepen 7: zij voeren alle gesprekken met de kinderen erbij.

Let op: Bij meerdere gesprekken dient u tussen de afspraken een tussentijd van minimaal 20 minuten aan te houden. Dit in verband met de logistiek en eventuele uitloop.

Wij beseffen dat het streven was vanaf nu de gesprekkenplanner via Konnect te gebruiken. Helaas is dit niet mogelijk vanwege een technisch oponthoud bij Konnect.