Home   Geen categorie   R-Newt

R-Newt

20 november 2019

Als kindcentrum werken we al regelmatig samen met R-Newt kids en R-Newt jongerenwerk. We streven naar een passend onderwijsaanbod voor alle leerlingen bij ons op school, maar zouden ook graag een passend aanbod willen bieden op het gebied van naschoolse activiteiten in de wijk. Om dit vorm te gaan geven hebben we verbinding gezocht met R-Newt. Vanaf 24 november zal Mohamed el Fartasi op de maandag in de ochtendpauze van de bovenbouw mee komen draaien. Mohamed is voor veel kinderen al een bekend gezicht in de wijk omdat hij al betrokken is bij diverse activiteiten. Mohamed wil graag vanuit de kinderen horen waar behoefte aan is, zodat er een aanbod gemaakt kan worden dat aansluit bij de “wensen” van de leerlingen.

Mocht u een goed idee hebben voor een naschoolse activiteit of meer informatie willen kunt u contact zoeken met Mohamed: mohamed2@r-newt.nl