Home   Activiteiten   Project muziek

Project muziek

16 april 2019

Zoals u misschien al gehoord heeft, is er op school een muziekproject uitgevoerd in de groepen 5 door Muziekvereniging Andara. Dit project bestaat uit drie muzieklessen dat over de diverse muziekinstrumenten die in een orkest te zien, te horen en te bespelen zijn. Denk hierbij aan de koperblazers, zoals de trompet en trombone en de houtblazers, zoals de hobo en klarinet. Door middel van deze lessen wil de vereniging kinderen (weer) kennis laten maken met het spelen op muziekinstrumenten.

De lessen van Andara konden plaatsvinden door de Boekenschop op de Bredaseweg. Dit is een 2-hands boekenwinkel waarvan de gehele opbrengst naar goede doelen en initiatieven in de regio gaat, zoals dit project. Door hun steun had dit project niet plaats kunnen vinden. Daar willen we de Boekenshop erg voor bedanken. Mocht uw kind enthousiast geworden zijn om een muziekinstrument te gaan bespelen, kijk dan op de site van Andara (www.andara.nl) voor de mogelijkheden.