Home   Oudervereniging   Penningmeester gezocht voor oudervereniging

Penningmeester gezocht voor oudervereniging

19 december 2016

Het bestuur van de oudervereniging van basisschool Christoffel zoekt een nieuwe penningmeester met ingang van schooljaar 2017-2018. Die in de loop van dit jaar al mee kan draaien om zo het stokje van de huidige penningmeester over te nemen.

Het bestuur is een enthousiast team van drie ouders die zorgt voor betrokkenheid tussen ouders en school. Dit doet het bestuur samen met de commissies Schoolzaken, Evenementen, Informatie, Sport en Werkgroep 8. Samen helpen zij school bij het organiseren van activiteiten die een educatieve en gezellige aanvulling geven op het onderwijs.

Wat doet een penningmeester?Ā

Als penningmeester draag je zorg voor:

• het maken van de jaarlijkse begroting
  • het opmaken van de jaarrekening
  • het verzorgen en bijhouden van betalingsverkeer (denk bijvoorbeeld aan de vrijwillige ouderbijdrage en de klassenpotjes) en
  • het afleggen van de financiĆ«le verantwoording aan de kascommissie.

Verder is je betrokkenheid bij onze school van belang en je inzet voor de oudervereniging als geheel. Deelneming in ons bestuur doe je voor een periode van drie jaar.

Wij zoeken jou!
Ben je creatief met cijfers? Denk je graag mee over goede communicatie tussen school en ouders? Word je enthousiast van al die leuke activiteiten die de oudervereniging organiseert?

Stuur dan een mail naar oudervereniging.bs.christoffel@gmail.com. Ook voor aanvullende informatie en vragen kun je hier terecht.

Lees meer over de oudervereniging op http://www.bs-christoffel.nl/oudervereniging/

Christoffel_OV_klein