Home   Headline2   Overlast in de wijk? Meld het!

Overlast in de wijk? Meld het!

9 september 2020

Het komt helaas eens voor dat buiten schooltijd zich situaties in de buurt voordoen die voor leerlingen van onze school als onprettig of onveilig worden ervaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overlast door (groepjes) jongeren die in de wijk hinderlijk aanwezig zijn.

Uiteraard mogen deze zaken gemeld worden op school, maar daarnaast is het belangrijk om deze voorvallen ook op de juiste ā€œplekā€ te melden. Wanneer er namelijk geen meldingen worden gedaan van vervelende voorvallen of situaties, zijn de juiste professionals niet op de hoogte en wordt er geen stappen gezet om dit in de toekomst te voorkomen.

Dus is er sprake van overlast, meldt het dan op Ć©Ć©n van de volgende plekken:

• Gemeente Tilburg: te bereiken via telefoonnummer 14013, op de website van de gemeente Tilburg of via de BuitenBeter app.
  • Daarnaast kan overlast ook altijd bij de (jeugd) wijkagent gemeld worden. Zij zijn te bereiken via het reguliere telefoonnummer van de politie: 0900-8844