Home   Headline2   Outdoor BSO Warande

Outdoor BSO Warande

10 november 2020

Kinderen meer buiten laten spelen? Kom naar Outdoor BSO Warande!

Want juist in deze tijd is het extra belangrijk dat kinderen genoeg bewegen.

Bij Outdoor BSO Warande spelen we elke dag buiten! We doen leuke en uitdagende activiteiten op de velden van Hockey Club Tilburg of gaan op avontuur in het Warandebos. Wat dacht je vanĀ  mountainbiken, bootcamp of diverse veldsporten? Maar ook gaan we hutten bouwen, spelen we levend stratego en vlagverovertje in de bossen. We werken op leeftijdsniveau en daar worden de activiteiten op afgestemd.

Mocht het echt heel slecht weer zijn, dan kunnen we in de grote Dome (opblaastent) van HCT terecht en toch lekker sporten!

Kinderen leren bij ons samenwerken, de regels van sport en het verschil tussen winnen en verliezen. Je hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om hier een hele leuke tijd te hebben. Uw kind kan bij ons uiteraard ook knutselen of rustig een boekje lezen.

Outdoor BSO Warande is kleinschalig (maximaal 40 kinderen) en zit in een sfeervolle locatie bij Hockey Club Tilburg. Het heeft een groot eigen buitenterrein met gras en bomen, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. De BSO is ook ideaal te combineren met hockeytrainingen Ā (we brengen en halen kinderen naar de training).

De BSO rekent geen extra kosten en wij regelen gratis het vervoer vanaf de school van uw kind.

Voor meer informatie of een rondleiding :

Martijn Jacobs 06-46398648 / m.jacobs@kinderstadtilburg.nl