Home   Ouderbijdrage

Uw vrijwillige bijdrage

Jaarlijks vraagt de oudervereniging een vrijwillige bijdrage per kind. Dankzij uw financiƫle bijdrage kan de school uiteenlopende activiteiten en feesten organiseren. Denk aan Sinterklaas, Carnaval, de sportdag, de Kinderboekenweek en de Muzische Avond.

De school kan ook investeren in materialen voor het schoolplein, de website van basisschool Christoffel of bijvoorbeeld culturele uitstapjes zoals een theater- of museumbezoek. Daarnaast krijgt elke klas jaarlijks een bedrag om aan de klas te besteden. U ontvangt in het begin van het schooljaar een informatiebrief over de ouderbijdrage.

Stichting Leergeld
Bent u door omstandigheden niet in de gelegenheid om het schoolreisgeld teĀ betalen, dan kunt u contact opnemen met de Stichting Leergeld Tilburg zie ook www.leergeld.nl/tilburg). U kunt ook contact opnemen via tel. 013-5801211 (ma t/m do van 9.00-12.00u) of een email sturen naar info@leergeldtilburg.nl.

Mede dankzij uw bijdrage kunnen wij bijvoorbeeld het volgende mogelijk maken en organiseren:

• Nieuwe stiften voor alle groepen
  • Klassenpotjes voor alle groepen
  • Vossenjacht
  • Kinderboekenweek
  • Sinterklaas- en Kerstviering
  • Carnavalviering
  • FinanciĆ«le bijdrage Dramataal groep 7
  • Koningsspelen bij HC Tilburg
  • Theatervoorstelling voor alle groepen
  • Playbackshow
  • Speelmateriaal voor op het schoolplein