Home   Activiteiten   Op naar het praktisch verkeersexamen

Op naar het praktisch verkeersexamen

23 mei 2016

Nu alle leerlingen van groep 8 geslaagd zijn voor hun theoretisch verkeersexamen, staat het praktisch verkeersexamen voor de deur. Aankomende vrijdag gaan ze op hun fiets in praktijk brengen wat ze allemaal geleerd hebben.

Voordat onze groep 8ers veilig mee op kamp kunnen is het aan hen om te laten zien wat ze de afgelopen jaren geleerd hebben met betrekking tot verschillende verkeerssituaties. De fiets werd afgelopen donderdag ochtend speciaal gecontroleerd. Want als de fiets niet op orde is kunnen ze geen examen doen. Meneer John en juf Evy hebben oa gecheckt of de remmen goed waren, de lichten het deden en of het handvat niet los zat. Gelukkig na een enkele herkeuring kunnen we dan vrijdag toch van start.

Aankomende vrijdag zullen onze leerlingen een route door Tilburg fietsen waar ze langs verschillende posten komen die kijken of ze dit verantwoord kunnen uitvoeren. We bedanken dan ook al vast onze hulpouders en de verkeerswerkgroep voor hun inzet.
verkeersex verkeersex1