Home   Nieuws van school

Nieuws van school

Inschrijving avondvierdaagse

De avondvierdaagse in Goirle is dit jaar van 3 t/m 6 juni. Gezellig als u en uw kinderen mee gaan wandelen in de de mooie groene omgeving van Goirle. Op woensdag 22 en 29 mei bent u inLees meer »


Hulp gevraagd

Wij zijn op zoek naar ouders die het leuk vinden om ons te komen ondersteunen in de bieb-werkgroep. We hebben sinds kort in beide schoolgebouwen een bieb in de hal. Een onderbouw bieb en een bovenbouw bieb. DeLees meer »


Avondvierdaagse

Op vier avonden van 3-4-5 en 6 juni loopt onze school weer mee met de avondvierdaagse in Goirle. Gezellig samen wandelen met uw kind over afstanden van 3-5 of 10 kilometer. Goirle heeft een prachtige groene omgeving waarLees meer »


Project muziek

Zoals u misschien al gehoord heeft, is er op school een muziekproject uitgevoerd in de groepen 5 door Muziekvereniging Andara. Dit project bestaat uit drie muzieklessen dat over de diverse muziekinstrumenten die in een orkest te zien, teLees meer »


Uitslag Mindstorm Battle

Wij zijn enorm trots op onze prestaties in de Mindstorm-battle. Op donderdag 4 april streden 20 teams van verschillende scholen tegen elkaar. Twee teams van Christoffel hebben het enorm goed gedaan: Team Probots is geëindigd op de 4eLees meer »


Koningsspelen

Vrijdag 5 april is het zover! De Koningsspelen gaan dan echt van start. Het openingsnummer van dit jaar is bekend, namelijk ‘Pasapas!’. Om 9.00 uur zullen wij met deze dans onze Koningsspelen 2019 openen op het Hockeycomplex Tilburg,Lees meer »


Koningsdag in Zorgvlied

Op zaterdag 27 april is het Koningsdag. Het Oranjecomité Zorgvlied heeft ook dit jaar weer speciaal voor jullie een hele gezellige familiemiddag samengesteld om samen met de hele buurt Koningsdag te vieren. We hebben tal van activiteiten, workshopsLees meer »


Kandidatuur MR

Op onze school is een medezeggenschapsraad (MR) actief, die het inspraakorgaan van de school vertegenwoordigt en waarin ouders/verzorgers én teamleden zitting hebben. Belangrijke zaken die de school aangaan, worden hier besproken. De MR is ook de wettelijke gesprekspartnerLees meer »


1 2 3 26