Home   Nieuws van school

Nieuws van school

Studiemiddag 17 september

Afgelopen vrijdag hebben we met het team een middag mogen besteden aan betekenisvol leren, waarbij we een training kregen vanuit Blink. We hebben ons verdiept in de achtergronden van de methode Blink en hoe we de nieuwsgierigheid vanLees meer »


Update vernieuwing lokalen

In de nieuwsbrief houden we u regelmatig op de hoogte van de stand van zaken rondom de vernieuwing van onze lokalen. Afgelopen jaar hebben we onze eerste nieuwe lokaal (pilotruimte zie boven, nu groep 4c en BSO) uitgeprobeerd.Lees meer »


Cyberpesten

De GGD Hart voor Brabant wil u graag uitnodigen voor het webinar ‘Cyberpesten, hoe pak je dat aan?’ op 30 september om 19.30 uur. ProgrammaTablets, smartphones, games en social media: onze kinderen vinden het allemaal even mooi. ZeLees meer »


Intern Begeleider 1-4

Ik wil me hierbij even kort voorstellen als nieuwe Intern Begeleider van onderwijsteam 1-4. Ik ben Gerke Ruiterkamp en al een tijd werkzaam in het onderwijs. De eerste 17 jaar als leerkracht: eerst op een Jenaplanschool in eenLees meer »


Iedereen uniek Samen één!

Afgelopen vrijdag hebben we met het onderwijsteam van Christoffel een studiedag gehad om samen de Gouden Weken neer te zetten voor de kinderen, maar ook voor het team. We willen graag een fijn schoolklimaat voor onze kinderen enLees meer »


Een bijzonder jaar

Het einde van het schooljaar komt nu echt in zicht. Iedereen herkent vast de bekende laatste loodjes en het uitkijken naar de zomervakantie. Mijn eerste jaar op KC Christoffel dat ik als directeur mag gaan afsluiten. Een mooiLees meer »


Voor in de agenda

Planning vrije dagen schooljaar 2021-2022Hierbij geven wij u een chronologisch overzicht van de vakanties, vrije (mid)dagen en studiedagen voor het komende schooljaar. Mocht na de peiling ‘schooltijden Christoffel’ een nieuw schooltijdenmodel komen, dan heeft dit mogelijk consequenties voorLees meer »


Bibliotheek-app

Lekker lezen op het strand? Of een luisterboek voor in de auto? Speciaal voor kinderen die nog geen ervaring hebben met de bieb, heeft Jeugdbibliotheek.nl de zomeractie Boek ‘n Trip! Met de online Bibliotheek-app beleeft je kind inLees meer »


1 2 3 35