Home   schoolzaken   Nieuws van Eetclub Christoffel

Nieuws van Eetclub Christoffel

15 mei 2017

Onderstaand een bericht van Sonja:

Beste ouders.

Op dit moment staat de school in de startblokken voor de verbouwing. In het gebouw aan de Schout Backstraat zijn ze al druk bezig. Dit betekent ook dat het speelplein aan de Schout Backstraat kleiner gaat worden. Om de kinderen toch de ruimte aan te bieden om lekker te kunnen spelen, hebben we het volgende bedacht:

De groepen 4 tot en met 8 gaan als eerste naar buiten toe om te spelen. Ze mogen daarvoor het hele speelplein gebruiken. Na een half uur gaat de bel en worden ze weer binnen verwacht in hun ruimte. Zijn ze klaar met eten, dan wordt er een activiteit aangeboden.

De groepen 1 tot en met 3 gaan als eerste eten. Daarvoor geldt ook, wanneer ze klaar zijn met eten, dat ze kunnen aansluiten bij een activiteit. Als de groepen 4 tot en met 8 naar binnen gaan om te eten, gaan de groepen 1 tot en met 3 buiten spelen. Ook die kinderen kunnen gebruik maken van de gehele buitenruimten. Wij willen dit in laten gaan op maandag 29 mei. Hebben jullie hierover vragen, loop gerust even binnen bij BSO Schout. Daar ben ik alle dagen aanwezig.

Om ons eetclubteam te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Voor eventuele info hierover kun je langs komen op BSO Schout.

Groetjes, Sonja Eetclubchristoffel