Home   Activiteiten   Nieuwe inrichting lokalen

Nieuwe inrichting lokalen

23 maart 2021

Op KC Christoffel zijn we toe aan het vernieuwen van onze lokalen!

Dit gaan we niet zomaar doen, maar dit bekijken we vanuit onze visie. Waar staan wij voor en wat hebben de kinderen nodig op Christoffel om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Hierover zijn we aan het nadenken in een werkgroep. We laten ons o.a. inspireren door de studiereis naar Denemarken die een aantal van ons heeft gemaakt. Daar hebben we mooie dingen gezien die we vertalen naar onze school. We worden hierbij geholpen door een ouder van school die bekend is met het inrichten van scholen. Ook laten we ons inspireren door de (BSO)ruimte waar groep 6c in werkt. Belangrijk is natuurlijk ook om te kijken wat onze kinderen dan graag zouden willen zien in de nieuwe ruimtes. Daarom is de kinderraad gevraagd om mee te denken hierover met hun eigen klas.

De planning is dat in dit kalenderjaar 2 ruimtes van de bovenbouw worden aangepakt en later in het nieuwe schooljaar gaan we kijken welke ruimtes gaan volgen.