Home   Muzische avond

Muzische avond

muzische avond

Komt dat zien!

Het is altijd weer één groot feest. De jaarlijkse muzische avond. Het schoolplein stroomt dan vol met muziek, zang en dans. En met honderden enthousiaste ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s en buren.

Wij willen alle ouders, verzorgers broers en zussen van harte uitnodigen op woensdag 8 juni 2022 op onze bekende muzische avond. Alle groepen zullen met een geweldig optreden voor de dag komen. De kinderen hebben gereserveerde zitplaatsen die zullen zijn afgezet met een lint. Gelieve hier rekening mee te houden en deze plaatsen voor hen vrij te houden. Er zal dit jaar ook weer een tribune aanwezig zijn. Wanneer uw kind klaar is met optreden valt hij/zij weer onder uw verantwoordelijkheid (denk hierbij ook aan de klimrekken). Verder willen wij u vragen in verband met de verkoop van consumptiebonnen, zoveel mogelijk gepast te betalen.

De kinderen worden rond 18.00 uur op school verwacht om te verkleden en eventueel te schminken. Voor de juiste tijd kunt u inlichtingen krijgen bij de leerkracht(en) van uw kind(eren). Mocht het heel slecht weer zijn, dan hebben we een alternatieve datum op woensdag 29 juni. Zie ook onze schoolkalender.

muzische_ochtend01muzische avondmuzische ochtend publiek