Home   Homepage   Muzische Avond

Muzische Avond

23 mei 2018

Op woensdag 30 mei van 18.30 – 20.30 uur is het eindelijk zover…

Alle groepen zijn al druk aan het oefenen om op deze avond met een geweldig optreden voor de dag te komen.

Dit jaar staat de muzische avond in het teken van het thema LIEFDE. Wij zijn ervan overtuigd dat u weer versteld staat van de geweldige optredens die onze kinderen aan u gaan laten zien.

Het is altijd weer Ă©Ă©n groot feest. De jaarlijkse muzische avond. Het schoolplein stroomt dan vol met muziek, zang en dans. En met honderden enthousiaste ouders/verzorgers, broers en zussen.

Op initiatief van de ouders is er dit jaar ook de mogelijkheid om gedurende de avond een frietje en/of snack te nuttigen. De snacks bestaan uit een frikandel, rundvlees kroket of kaassoufflé. U kunt zowel contant als met de pin betalen.

Vandaag ontvangen alle leerlingen een informatiebrief. Mocht het heel slecht weer zijn, dan hebben we een alternatieve datum op woensdag 13 juni. Zie ook onze schoolkalender.