Home   Activiteiten   Muzische Avond 2017

Muzische Avond 2017

27 juni 2017

Woensdag 21 juni was het dan weer zover: de jaarlijkse Muzische Avond. Een fenomeen dat inmiddels niet meer weg te denken is uit het jaarprogramma van de Christoffelschool.

Het begon ’s morgens al met de generale repetitie, waarbij dit keer een grote opkomst van opa’s en oma’s was. Het leek zo af en toe wel op de échte muzische avond, zó druk was het!

En ’s avonds ging het spektakel vrolijk verder. Alles in het thema van ‘kleur’. En kleurrijk was het! Onder een stralende blauwe hemel werd er een breed kleurenpalet ten tonele gebracht door alle groepen, van peuters tot en met groep 8, met uiteenlopende acts.

Van K3 naar Kinderen voor Kinderen, via de Smurfen naar Marco Borsato, en van Michael Jackson en Elvis Presley naar George Baker. Té veel om op te noemen. Iedere groep had weer zijn uiterste best gedaan om er iets speciaals en vooral kleurrijks van te maken, en dat was zeker gelukt. Zowel de dansen als de kleding zagen er gelikt uit.

De avond verliep gesmeerd, en in ruim anderhalf uur tijd werd het hele kleurenpalet uitgespreid over het schoolplein, tot groot vermaak van ouders, juffen en meneren en natuurlijk de kinderen.

Nogmaals grote dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan wederom een memorabele en zeer geslaagde avond!