Home   Activiteiten   Muziekklas

Muziekklas

3 april 2017

Na de meivakantie start er weer een blok voor de Muziekklas. Dit blok wordt niet door juffrouw Hilde gegeven, maar door juffrouw Ester. Dit is niet omdat juffrouw Hilde het niet meer leuk vindt. Integendeel zelfs! Juffrouw Hilde is dit jaar veel meer gaan werken. Om alles goed te kunnen blijven doen, was het nodig om de Muziekklas af te staan.

Gelukkig hebben meneer GĆ©rard en Juffrouw Hilde een leuke en hele enthousiaste vervanger gevonden, juffrouw Ester. Zij komt in week 14 kennismaken met de leerlingen, zodat zij ook weten bij wie zij zich kunnen inschrijven.
Juffrouw Ester zal met jullie samen gaan zingen, dansen, muziek maken, muziekspelletjes spelen en nog veel meer! In de Muziekklas zullen de kinderen met plezier muziek beleven.

De muziekklas zal wederom plaatsvinden in twee groepen op de maandag, de eerste groep (groep 3 en 4) 15.45-16.30 uur en de tweede groep (groep 1/2) van 16.30-17.15 uur. De Muziekklas vindt plaats op school. De kinderen krijgen een brief, waarmee zij zich kunnen inschrijven voor deze activiteit.

Let op: inschrijfdatum vervalt op 19 april.

Naar aanleiding van de inschrijvingen wordt het blok ingedeeld. Deze activiteit is zowel voor kinderen van de BSO als op vrije inschrijving. Er zijn geen kosten verbonden aan de Muziekklas!

Juffrouw Ester kijkt erg uit om met de Muziekklas te gaan starten!!