Home   Activiteiten   Muziekklas

5 september 2016
muzieknoten

Beste leerlingen en ouders,

Dit jaar start voor het tweede jaar de naschoolse activiteit muziek voor de groepen 1/2, 3 en 4. In de muziekklas gaan de kinderen op een speelse manier met muziek bezig zijn. Zingen, dansen, instrumenten, muziekspelletjes en nog veel meer zullen de revue passeren.

Dit jaar vinden er wederom vier blokken van ieder zeven weken plaats en het eerste blok begint na de herfstvakantie. Het tweede blok begint na de kerstvakantie. De precieze data zullen op het inschrijfformulier staan.

De muziekklas zal plaatsvinden in twee groepen op de maandag, de eerste groep (groep 3 en 4) van 15.45-16.30 uur en de tweede groep (groep 1/2) van 16.30-17.15 uur. De muziekklas vindt plaats op school.

Binnenkort krijgen de kinderen van deze groepen een brief mee, waarmee ze zich kunnen inschrijven. Naar aanleiding van de inschrijvingen deel ik meteen twee blokken in. Deze activiteit is, zowel voor kinderen van de BSO, als op vrije inschrijving.

Er zijn geen kosten verbonden aan de muziekklas!

De twee groepen bestaan ieder uit maximaal 15 kinderen. Het zou fijn zijn dat wanneer uw kind meedoet het ook zeven weken deelneemt. We proberen zoveel mogelijk kinderen door het jaar heen aan de beurt te laten komen.

Ik heb er erg veel zin in om dit jaar weer met de muziekklas aan de slag te gaan! Dit jaar zal de inhoud van de Muziekklas weer anders zijn dan het vorige jaar.

Hilde Verstegen, muziekjuf bs. Christoffel