Home   mr   MR-nieuws

MR-nieuws

7 juli 2020

Na 7 jaar ga ik afscheid nemen van de MR van Christoffel. Al die jaren ben ik als voorzitter actief geweest. Een geweldige tijd op een geweldige school. Mijn uitgangspunt is altijd geweest om er voor te zorgen dat Christoffel zijn unieke identiteit zou behouden. We hebben in die jaren veel zien veranderen: behoorlijke groei van het aantal leerlingen, definitieve samenwerking met Kinderstad tot Kindcentrum Christoffel, renovatie en uitbreiding van de school en een volledig nieuw schoolplein dat volledig is geïntegreerd in de wijk. Een mooie opsomming maar nog belangrijker: Christoffel heeft nog steeds zijn unieke identiteit en ook zeker als wijkschool. Menig basisschool zal hier jaloers op zijn.

Ik hoop dat er vanuit de overheid meer waardering komt voor de leerkrachten van het basisonderwijs want zij zorgen voor een belangrijke goede educatieve en sociaal-emotionele basis van onze kinderen.

Ook Herma Penninga gaat afscheid nemen van de MR. Zij heeft 7 jaar met veel inzet en passie haar bijdrage geleverd zowel voor de MR als school. Herma hartstikke bedankt !!!

Omdat er een 2-tal leden afscheid neemt zijn er verkiezingen gehouden waarbij 8 ouders zich kandidaat hebben gesteld. Nadat bijna 160 ouders hun stem hebben uitgebracht hebben de volgende ouders de meeste stemmen gekregen:

Rabia Aznag en Joris Nouws. Gefeliciteerd en veel succes !

Ik heb het altijd als een voorrecht ervaren om me in te zetten voor de MR van Christoffel en de samenwerking met mede MR-leden, directie, leerkrachten, ouders en leerlingen was TOP!

Een prettige vakantie en zeker tot ziens !

Arno Sparidaens

• Categorieën: mr